Exposició “Art Menut, Art Gran” al Centre d’Art Taller d’IvarsExposición “Art Menut, Art Gran” en el Centro de Arte Taller d’IvarsExposición “Art Menut, Art Gran” en el Centro de Arte Taller d’Ivars

El Grup d’Artistes de Benissa (GAB) presentarà divendres que ve, 14 de febrer, a les 19h el seu tercer treball col·lectiu en el qual es pretén donar protagonisme a la creativitat infantil en un joc entre art de grans i art de menuts.
El projecte, que s’anomena “Art Menut, Art Gran” inclou:

  • Una xerrada: Teo San José , escultor i director de la Fundació “Semillas por la Paz” oferirà una xerrada sobre art per al desenvolupament de la confiança conscient (© Clay Healing Technique) especial per a pares i professors en la qual s’explicarà com l’art, a través d’aquesta tècnica pot ajudar a eliminar la violència en els joves. Serà el pròxim divendres 14 a les 19h (abans de la inauguració).
  • Una exposició, que s’inaugurarà el 14 de febrer al Centre d’Art Taller d’Ivars a les 20h i romandrà oberta fins el diumenge 2 de març. L’exposició estarà composta per obres de xicotets artistes i les interpretacions que d’elles han fet els 10 artistes del GAB participants en aquest projecte. I a més, les peces dels xiquets participants en el taller de pintura creativa barrejades amb les d’artistes membres del GAB. En aquest espai es convidarà a jugar al visitant a endevinar quines peces són dels artistes adults i quines són dels més menuts.
  • Dos tallers per a xiquets: un ja realitzat de pintura creativa en el qual van participar 9 xiquets i xiquetes i els treballs dels quals s’exposaran també en la mateixa exposició. L’altre, un altre taller de fang que tindrà lloc dissabte que ve, 15 de febrer, també per a xiquets a l’aula de ceràmica de l’Escola d’Adults. Aquest últim taller serà a càrrec de l’artista escultor Teo San José.

L’associació Grup d’Artistes de Benissa convida a pares i xiquets a visitar aquesta divertida i sorprenent exposició i a participar en les activitats programades.
GAB

 

El Grupo de Artistas de Benissa (GAB) presentará el próximo viernes, 14 de febrero, a las 19h su tercer trabajo colectivo en el que se pretende dar protagonismo a la creatividad infantil en un juego entre arte de grandes y arte de pequeños.

El proyecto, que se llama «Arte Menut, Arte Grande» incluye :

  • Una charla: Teo San José, escultor y director de la Fundación «Semillas por la Paz» ofrecerá una charla sobre arte para el desarrollo de la confianza consciente (© Clay Healing Technique) especial para padres y profesores en la que se explicará cómo el arte, a través de esta técnica puede ayudar a eliminar la violencia en los jóvenes. Será el próximo viernes 14 a las 19h (antes de la inauguración).
  • Una exposición, que se inaugurará el 14 de febrero en el Centro de Arte Taller de Ivars a las 20h y permanecerá abierta hasta el domingo 2 de marzo. La exposición estará compuesta por obras de pequeños artistas y las interpretaciones que de ellas han hecho los 10 artistas del GAB participantes en este proyecto. Y además, las piezas de los niños participantes en el taller de pintura creativa mezcladas con las de artistas miembros del GAB. En este espacio se invitará a jugar al visitante a adivinar qué piezas son los artistas adultos y cuáles son los más pequeños.
  • Dos talleres para niños: uno ya realizado de pintura creativa en el que participaron 9 niños y niñas y cuyos trabajos se expondrán también en la misma exposición. El otro, otro taller de barro que tendrá lugar el próximo sábado, 15 de febrero, también para niños en el aula de cerámica de la Escuela de Adultos. Este último taller será a cargo del artista escultor Teo San José.

La asociación Grupo de Artistas de Benissa invita a padres y niños a visitar esta divertida y sorprendente exposición ya participar en las actividades programadas.

GAB

 

Leave a Comment