Seleccionada en la XI mostra de ‘Art al Vent’Seleccionada en la XI muestra de ‘Art al Vent’Seleccionada en la XI muestra de ‘Art al Vent’

Actualment, ART AL VENT és la mostra a l’aire lliure de creació tèxtil contemporani més important d’Espanya, així mateix és la mostra més internacional que se celebra a la Comunitat Valenciana. Veure el catàleg.

El públic receptor es revela en aquesta edició com al motor i significat de l’exposició. Art al Vent va treure al carrer l’art contemporani perquè comuniqués amb persones no habituades a ell. Onze anys després és el públic que ha anat aprenent i assumint aquesta nova realitat com a jutge, és ell qui reclama la seva exposició, la defensa i fa gala de la mateixa. L’esforç de comunicació del públic amb la mostra és un gran acte de generositat.

Aquest any la mostra ha aconseguit formar part de la World Tèxtil Art Association i de la Surface Design, dues agrupacions artístiques amb més rellevància mundial.

El 2014 s’han presentat 190 obres a concurs, sent seleccionades 130, les quals es podran visitar des del 14 d’Agost fins al 7 de Setembre pel carrers de Gata.

Art al vent


Actualmente, ART AL VENT es la muestra al aire libre de creación textil contemporáneo más importante de España, así mismo es la muestra más internacional que se celebra en la Comunidad Valenciana. Ver el catálogo.

El público receptor se revela en esta edición como verdadero motor y significado de la exhibición. Art al Vent sacó a la calle el arte contemporáneo para que comunicase con personas no habituadas a él. Once años después es el público que ha ido aprendiendo y asumiendo esta nueva realidad el verdadero juez, es él quien reclama su exposición, la defiende y hace gala de la misma. El esfuerzo de comunicación del público con la muestra es un verdadero acto de generosidad.

Este año la muestra ha conseguido formar parte de laWorld Tèxtil Art Association y de la Surface Design, dos agrupaciones artísticas con mayor relevancia mundial.

En 2014 se han presentado 190 piezas a concurso, siendo seleccionadas 130, que se podran visitar desde el 14 de Agosto hasta el 7 de Septiembre en las calles de Gata.

Art al Vent

Leave a Comment